۱۷ آذر ۱۴۰۴

روزی برای سپاس از فرشتگان سفیدپوش بیمارستان کوثر

  • توسط
  • 7 آبان 1404
  • دیدگاه غیر فعال شده است

همزمان با میلاد با سعادت اسوه صبر و ایثار، حضرت زینب کبری (سلام‌الله‌علیها)، بانویی که صبرش تفسیر استقامت و نگاهش چراغ راه انسانیت است، آیین تقدیر از پرستاران فداکار بیمارستان کوثر سمنان برگزار شد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری سمنان، در این آیین صمیمی و معنوی، حمید قاسمی شهردار سمنان به همراه عباس بابایی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع شهرداری سمنان، حمید پیوندی سرپرست منطقه یک شهرداری ،مسعود میر شریفی مدیر منطقه سه و سمیه قاسمی سرپرست مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری سمنان با حضور در بیمارستان کوثر، ضمن عرض تبریک به مناسبت میلاد فرخنده حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، از پرستاران پرتلاش و جامعه شریف درمان قدردانی کردند.

شهردار سمنان در سخنانی با گرامیداشت مقام والای پرستاران گفت: حضرت زینب کبری (س) نماد ایثار، صبوری و ایمان است؛ بانویی که با ایستادگی خود، پیام عاشورا را تا ابد زنده نگاه داشت. پرستاران ما نیز با تکیه بر همین روح بزرگ، در سخت‌ترین لحظات کنار بیماران ایستاده‌اند و با دستان مهربان خود، درد و اضطراب را به آرامش بدل می‌کنند. امروز، تجلیل از شما عزیزان، تجلیل از انسانیت و عشق به همنوع است.

وی افزود: این دیدار، فرصتی بود برای عرض ادب به مقام پرستاری و عیادت از بیماران عزیز که امید است خداوند به برکت میلاد حضرت زینب کبری (س)، شفا و سلامتی کامل را به همه بیماران عطا فرماید و دل‌های خدمت‌گزاران عرصه سلامت را سرشار از آرامش و برکت کند.

در ادامه این مراسم، با اهدای شاخه گل از پرستاران خدوم بیمارستان کوثر تجلیل شد و لحظاتی سرشار از محبت، دعا و مهربانی در کنار کادر درمان رقم خورد.

قبلی «
بعدی »

اخبار

ورزشی