به گزارش مدیریت ارتباطات، تشریفات و امور بین الملل شهرداری سمنان، همزمان با فرا رسیدن ایام شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبداله الحسین (ع) و یارانش؛کوچه پس کوچههای شهر سمنان حال و هوای محرم را به خود گرفت.
🔹سید کریم محمدی سرپرست سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری سمنان از فضاسازی گسترده شهر در ایام شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدا… حسین (ع) و یاران با وفای ایشان برای ایام محرم خبر داد و گفت: تمهیدات ویژهای برای فضاسازی سیمای شهر همزمان با فرا رسیدن ماه محرم امسال نیز همانند سالهای گذشته صورت گرفته و چهار ابر پرچم میله ای در میدان نماز، امامزاده اشرف “ع”، پارک کوهستان و ورودی غربی، ۴۰ هزار متر ریسه در میادین امام رضا«ع»،سعدی،مشاهیر،امام خمینی(ره)،نماز،عدالت و بلوارهای اصلی از امام رضا(ع) تا میدان شهید دریادار همتی و میدان مشاهیر تا معلم نصب شده است.
🔸وی افزود: ۳۰۰ عدد پرچم مشکی به متراژ ۹۰۰ متر مربع بر روی پل های شهید شاطری، شهید دانشگر، شهید محب شاهدین، شهید خالصی و امیرکبیر افراشته شد.
🔹سرپرست سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری سمنان با اشاره به اکران طرحهای فرهنگی متناسب با ایام محرم به متراژ ۴۰۷ متر مربع در سطح شهر، خاطرنشان کرد: امسال نیز سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری سمنان در سیاهپوش کردن شهر اهتمام داشته و تلاش خواهد کرد رنگ و بوی محرم و عزای حسینی گسترش یابد.
🔸محمدی تصریح کرد: همچنین ۸۰ عدد پرچم های مشکی ساحلی در میدان مطهری، معلم غربی و جنب شهرداری سمنان نصب شد.
🔹وی ادامه داد: ۵۰۰ عدد پرچم مشکی تک سرچوب و ۳۰۰ عدد پرچم مشکی دو سرچوب ،۳۰ کتیبه با عرض ۵۰ متر به متراژ ۱۵۰۰ متر مربع و ۴۰ عدد کتیبه هایی با عرض ۹۰ متر به متراژ ۲هزار متر بین هیات مذهبی و مواکب توزیع شد.





