۱۸ آذر ۱۴۰۴

رصد سرخ گون ماه در طولانی ترین خسوف سال با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان

  • توسط
  • 18 شهریور 1404
  • دیدگاه غیر فعال شده است

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری سمنان، برنامه رصد ماه گرفتگی در گنبد گیتا همزمان با پدیده خسوف کامل با حضور حجت الاسلام و المسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان و علاقه مندان به علوم نجوم، شب گذشته در مرکز علوم و ستاره شناسی سمنان برگزار شد.

🔹ماه‌گرفتگی کامل یا «خسوف کلی» زمانی رخ می‌دهد که زمین دقیقاً میان خورشید و ماه قرار می‌گیرد و سایه کامل خود را بر روی ماه می‌اندازد. اما دلیل رنگ قرمز ماه در این حالت، جو زمین است. جو زمین مانند یک فیلتر عمل می‌کند و درحالی‌که نور خورشید از آن عبور می‌کند، طیف‌های آبی را پراکنده می‌کند و فقط به طیف‌های قرمز اجازه عبور می‌دهد. به‌همین دلیل ماه به رنگ سرخ دیده می‌شود.

🔸برنامه رصدی ماه خونین که دومین خسوف کامل سال ۲۰۲۵ بود، فرصتی بی نظیر برای عموم مردم، به ویژه کودکان و نوجوانان و خانواده‌ها، فراهم آورد تا این پدیده زیبا را از نزدیک مشاهده کرده و با مفاهیم پایه نجوم و کیهان‌شناسی آشنا شوند.

🔹مرکز علوم و ستاره شناسی سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری سمنان در پنج حوزه شامل زیست جانوری و گیاهی، آسمان نمای نجوم آزمایش های فیزیک و شیمی، هوافضا و رباتیک ، کتابخانه علمی و کارگاه شناساندن علوم از طریق زبان کودکانه به کودکان و شهروندان فعالیت می کند.

قبلی «
بعدی »

اخبار

ورزشی