۱۸ آذر ۱۴۰۴

بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان به همراه شهردار سمنان از پروژه بازارچه راه ابریشم

  • توسط
  • 8 اسفند 1403
  • دیدگاه غیر فعال شده است

به گزارش مدیریت ارتباطات، تشریفات و امور بین الملل شهرداری سمنان، دکتر محمدرضا صادقی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان با همراهی دکتر حسین موسوی شهردار سمنان با هدف بررسی روند پیشرفت پروژه بازارچه راه ابریشم، بازدید کرد.

????دکتر محمدرضا صادقی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان در این بازدید ضمن ابراز رضایت از اقدامات صورت گرفته و قدردانی از زحمات شهردار سمنان، بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های اقتصادی و تجاری تاکید کرد و گفت: این بازارچه به عنوان یکی از پروژه‌های مهم اقتصادی در سمنان با توجه به موقعیت مکانی مناسب می‌تواند نقش بسزایی در جذب سرمایه‌گذاری و رونق کسب و کارها ایفا کند.

????دکتر حسین موسوی شهردار سمنان در این بازدید در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه این پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۷۰ میلیارد ریال در مساحت یکهزار متر توسط شهرداری سمنان در مدت ۵ ماه احداث شده است، اظهار کرد: در فاز دوم برای ضلع غربی این مجموعه بنا داریم تا با احداث واحدهای تجاری و غرفه های روزبازار عرضه میوه و تره بار، خشکبار و … ، با توجه به موقعیت سمنان به عنوان پایتخت بین المللی راه ابریشم ایران، گام بزرگی را در راستای تنظیم بازار برداریم.

????وی با اشاره به اینکه برای این مجموعه از منظر سیستم روشنایی و سایر موارد، مطابق و حتی فراتر از استانداردها عمل شده است، افزود: برای دسترسی به این بازارچه از خیابان معلم ورودی به طور یکطرفه وجود دارد و از طریق دسترسی هایی که در ضلع جنوب دارد، امکان تردد از سمت خیابان های مجاور فراهم شده است. همچنین جهت رفاه حال شهروندان، برای این بازارچه پارکینگ موقت در نظر گرفته شده است.

قبلی «
بعدی »

اخبار

ورزشی