سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری سمنان به مناسبت روز صنایع دستی برپا کرد؛
اولین نمایشگاه صنایع دستی در فرهنگسرای تدین
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری سمنان، سرپرست سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری سمنان از برپایی نمایشگاه صنایع دستی و توانمندی های بانوان در فرهنگسرای تدین خبر داد.
سید کریم محمدی طی خبر فوق اعلام کرد: این نمایشگاه به مناسبت گرامیداشت روز صنایع دستی و در راستای حمایت از کسب و کار خانگی و توانمندسازی های اقتصادی بانوان برپا گردید.
وی در ادامه با بیان اینکه این نمایشگاه از شنبه بیستم خرداد ماه ساعت ۸ صبح شروع به کار نموده است، اظهار داشت: این نمایشگاه تا دوشنبه ۲۲ خرداد ماه از ساعت ۸ صبح لغایت ۸ شب در محوطه داخلی فرهنگسرای تدین برای بازدید عموم شهروندان آزاد است.
محمدی افزود: آثار صنایع دستی و هنری شامل بافتنی ،گلدوزی، چرم دوزی،صنایع چوبی، ساخت زیور آلات با سنگ، عروسک سازی،گلیم بافی، فراورده های تولیدات خانگی، البسه و … به معرض نمایش و فروش گذاشته شده است.





