۱۹ آذر ۱۴۰۴

مسابقات تنیس روی میز ویژه آقایان با معرفی برترین ها به کار خود پایان داد

  • توسط
  • 19 اردیبهشت 1402
  • دیدگاه غیر فعال شده است

برترین های مسابقات تنیس روی میز مشخص شدند

مسابقات تنیس روی میز ویژه آقایان با معرفی برترین ها به کار خود پایان داد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری سمنان، سرپرست سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری سمنان گفت: یک دوره مسابقات تنیس روی میز ،هفدهم اردیبهشت ماه به مناسبت هفته کار و کارگر ویژه پرسنل شهرداری سمنان و سازمان های تابعه در سالن پینگ پنگ شهید خلیل الله بهرامی برگزار شد.

سید کریم محمدی در ادامه عنوان کرد: محمد اصغریان از سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری سمنان بر سکوی اول ایستاد و محمد مهدی خلیلی از شهرداری منطقه ۱ و سعید بناییان از سازمان آتش نشانی شهرداری سمنان به ترتیب عناوین دوم وسوم را از آن خود کردند.

وی خاطر نشان کرد: سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری سمنان هم با هدف ایجاد نشاط بین همکاران و حفظ سلامت روح و جسم همواره نسبت به برگزاری مسابقات ورزشی در بین آقایان در این استان اقدام کرده است

قبلی «
بعدی »

اخبار

ورزشی