۲۲ بهمن ۱۴۰۳

✅نشست مشترک شهردار سمنان با اعضای مجمع خیرین شهرساز سمنان

  • 11 آذر 1403
  • ۶۲ بازدید

 

????انتخاب دکتر موسوی شهردار سمنان به عنوان عضو جدید هیات مدیره مجمع خیرین شهرساز

????به گزارش مدیریت ارتباطات، تشریفات و امور بین الملل شهرداری سمنان، نشست مشترک اعضای مجمع خیرین شهرساز سمنان، صبح پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳ با دکتر موسوی شهردار سمنان در محل سالن شهید بابایی شهرداری مرکز برگزار شد.

????در این نشست اعضای مجمع خیرین شهرساز سمنان ضمن ارائه گزارشی از اقدامات شاخص این مجمع، درخواست ها و نظرات و پیشنهادات خود را ارائه کردند.

????شهردار سمنان در این نشست با اشاره به جلسات برگزار شده با مدیرعامل و هیات مدیره این مجمع و تعاملات صورت گرفته، از نظرات و پیشنهادات اعضای مجمع استقبال کرد و خواستار تقویت تعاملات در ادامه کارهای مشترک فی ما بین شهرداری و مجمع خیرین شهرساز شد.

????در پایان این نشست دکتر حسین موسوی، دکتر مهدی صمیمیان، مهندس مجید دارایی، دکتر حسن سعدالدین و مهندس حمیدرضا دوستمحمدی بعنوان اعضاء جدید هیئت مدیره مجمع خیرین شهرساز برای مدت ۲ سال و مهندس زحمتکش بعنوان بازرس مجمع برای مدت یکسال انتخاب شدند.

قبلی «
بعدی »