۲۹ دی ۱۴۰۳

۳۱۵ مورد حادثه و حریق در سه ماهه اول سال

  • 12 تیر 1399
  • ۸۶ بازدید

 

رییس سازمان آتش نشانی شهرداری سمنان خبر داد:

۳۱۵ مورد حادثه و حریق در سه ماهه اول سال ؛

آتش نشانی سمنان و ۷۱۷۸ مورد تماس با سامانه ۱۲۵ آتش نشانی

به گزارش روابط عمومی آتش نشانی، رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سمنان گفت: سه ماهه اول سال ۱۳۴ مورد آتش سوزي و ۱۸۱ مورد عملیات امداد و نجات در اين شهرستان بوقوع پيوسته است.

اسمعیل پور در این باره گفت: در این سه ماه سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سمنان به ۷۱۷۸ تماسی که با سامانه ۱۲۵ زده شده، پاسخ داده است که از این میزان تماس با مجموع ۱۳۲ ساعت و ۱۸ دقیقه عملیات اطفاء و امداد و نجات و میانگین ۴ دقیقه و ۳ ثانیه زمان رسیدن به محل حادثه به کار خود پایان داده است .

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سمنان در ادامه عنوان کرد: آتش نشانان ۱۳۴ مورد حوادث آتش سوزی را در این مدت پوشش دادند که علل حریق های رخ داده شامل بي احتياطي ، نقص فنی خودرو ، اتصالی برق و … بوده که از این میزان بیشترین تعداد آن (۴۳ مورد) به پارکها و فضای سبز،(۳۹ مورد) مربوط به معابر ( ساختمان های متروکه ، ضایعات و سطل های زباله) و (۱۹ مورد) مربوط به حریق منزل مسکونی بوده است .

وی در ادامه گفت: ماموران آتش نشاني شهرستان سمنان در اين سه ماه در ۱۸۱ موردحادثه جداگانه شامل باز کردن درب منزل و خودرو (محبوسی) ، گیر کردن حلقه یا انگشتر ، تصادف و واژگونی خودرو ، آسانسور و …. شركت داشته و به شهروندان و هموطنان امداد رساني نموده و از خطرات ناشي از اين حوادث نجات داده اند که بیشترین آمار حوادث (۵۸ مورد) مربوط به محبوس شدن در کابین آسانسور بوده است و گرفتن حیوانات موذی ۵۱ مورد بوده و محبوس شدن افراد در اماکن و منازل با ۳۷ مورد که در رتبه های بعدی قرار دارد.

رئیس سازمان آتش نشانی سمنان با بیان این مطلب افزود: تعداد ۳۱ مورد از این حوادث آتش سوزی و امداد و نجات خارج از محدوده شهری رخ داده که توسط نیروی های عملیاتی به خوبی پوشش داده شده است و تعداد نجات یافتگان در سه ماهه نخست امسال در این عملیات ها ۲۰۷ نفر (مرد و زن ) می باشند که توسط نیروی های عملیاتی امداد رسانی شده اند.

اسمعیل پور در پایان یادآور شد: در این مدت تعداد ۲۰۰ نفر ساعت از کارکنان ادارات ، شرکتها ، موسسات دولتی و … دوره های آموزش مقدماتی را به جهت آموزش فرهنگ ایمنی فرا گرفتند.

 

قبلی «
بعدی »