رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سمنان گفت:
کاهش ۵ درصدی حوادث آتش سوزی و امداد و نجات در سال ۹۹
به گزارش روابط عمومی سازمان آتش نشانی سمنان؛ رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سمنان گفت:در سال گذشته ۱۲۶۱ مورد حادثه و حریق در سمنان بوقوع پیوسته که نسبت با مشابه سال قبل شاهد کاهش ۵ درصدی حوادث در سطح شهر بوده ایم.
سعید اسمعیل پور با بیان اینکه سازمان آتشنشانی یکی از بخشهای مهم شهرداری سمنان است ، که وظیفه ایمنی و اطفای حریق را بر عهده دارد، اظهار داشت: در این مدت در این مدت ۴۴۴۷۴ مورد تماس با سامانه ۱۲۵ آتش نشانی گرفته شده که از این میان تنها ۱۲۶۱ مورد آن عملیاتی شده است.
وی با تاکید بر اینکه فعالیتهای آموزشی و پیشگیری در کاهش حوادث و خسارتها اثر زیادی داشته است تصریح کرد: در این مدت در حوزه آموزش با توجه به محدودیت های کرونایی در سالی که گذشت و تعطیلی مدارس و … ۲۸۴۰ نفر ساعت از ادارات ، کارخانجات ، موسسات دولتی و… دوره های مختلف ایمنی و آتش نشانی را بصورت مجازی و حضوری ( با رعایت فاصله گذاری اجتماعی )فرا گرفتند.
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سمنان یادآور شد که در حوزه عملیات امداد و نجات شاهد کاهش ۱۰ درصدی حوادث نسبت به مشابه سال قبل بودیم که بخش عمده آن مربوط به کاهش حوادث مربوط به محبوسی در آسانسور و اماکن بوده است.
وی با اشاره به کاهش ۵ درصدی عملیاتها در سال ۹۹ بیان کرد: کاهش آمار حاکی از آن است که رعایت موضوعات ایمنی در عرصههای مختلف زندگی شهروندان فرهنگسازی و نهادینه شده ، که نشانگر اطلاع رسانی دقیق و آموزشهای کاربردی همکاران در سازمان برای شهروندان می باشد.
اسمعیل پور در پایان خاطرنشان کرد:سازمان آتشنشانی باید در تمام مراحل ساخت و ساز انواع بناها با تصرف های مختلف نظارت مستمر و دقیق داشته باشد تا رعایت نکات ایمنی را تأیید کند.