۲۲ بهمن ۱۴۰۳

پویش اهدای کتاب

  • 21 آبان 1401
  • ۲۰۸ بازدید

در راستای ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی راه اندازی شد؛

پویش اهدای کتاب

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری سمنان، رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی از راه اندازی پویش اهدای کتاب به منظور ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی در سمنان خبر داد.

امیر نجم طی اعلام خبر فوق اظهار داشت: علاقمندان به شرکت در این پویش می‌توانند کتاب‌های نو و یا خوانده شده از مجموعه کتاب‌های شخصی خود را از چهارشنبه ۱۸ لغایت ۲۶ آبان ماه از ساعت ۸ صبح لغایت ۲۰:۰۰ در خیابان طالقانی فرهنگسرای تدین تحویل دهند.

وی در ادامه عنوان کرد: کتاب های کمک درسی و کنکور، داستان، رمان و کتاب های آموزشی اهدا شده در بین علاقه مندان و نواحی کم برخوردار توزیع می گردد.

نجم افزود: ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در بین اقشار کم برخوردار جامعه،کمک به دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی جهت استفاده از کتابهای کمک آموزشی و داوطلبان شرکت در آزمون کنکور ، ارتقای سطح آگاهی شهروندان با مقوله اهدای کتاب، افزایش مطالعه و نهادینه شدن کتابخوانی از جمله اهداف راه اندازی پویش اهدای کتاب در سمنان می باشد.

قبلی «
بعدی »