۲۱ بهمن ۱۴۰۳

پرداخت دیون شهرداری به دستگاه ها تسهیل می شود

  • 10 مرداد 1401
  • ۱۹۵ بازدید

معاون توسعه مدیریت و منابع شهرداری سمنان:

پرداخت دیون شهرداری به دستگاه ها تسهیل می شود

معاون توسعه مدیریت و منابع شهرداری سمنان از اتخاذ تدابیر ویژه جهت تسهیل تسویه بدهی و دیون شهرداری به دستگاه های اجرایی این شهر خبر داد .

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری سمنان ،قاسم ملکدار معاون توسعه مدیریت و منابع شهرداری سمنان در گفتگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین وضعیت دیون و مطالبات شهرداری سمنان، اظهار کرد: در آغاز دوره ششم مدیریت شهری سمنان در سال ۱۴۰۰ ، مسائل و مشکلاتی در حوزه بدهی‌ها و تعهدات مالی معوق شهرداری سمنان وجود داشت که پرداخت بدهی پیمانکاران و دستگاه ها و بطور کلی ایجاد انضباط مالی از همان ابتدا در دستور کار قرار گرفت.

ملکدار ادامه داد : طبق دستورات موکد شهردار سمنان ، پرداخت دیون و مطالبات دستگاه های اجرایی شهر در دستور کار ویژه این معاونت قرار دارد و با جدیت پیگیری می شود .

وی با اشاره به منابع مالی جهت تأمین مطالبات دستگاه ها اظهار داشت : با هماهنگی و تعاملاتی که با دستگاه های طلبکار از شهرداری، صورت گرفته پرداخت این مطالبات بصورت مرحله ای و طوری برنامه ریزی شده تا در طی سه سال آینده تسویه گردد .

معاون توسعه مدیریت و منابع شهرداری سمنان به اجرای سامانه خزانه داری واحد در شهرداری سمنان اشاره و اظهار امیدواری کرد با اجرای این سامانه ، بخش مهمی از مشکلات و مسائل موجود در شهرداری حل و گام تازه ای در راستای ایجاد انضباط مالی باشد .

قبلی «
بعدی »