۱ فروردین ۱۴۰۴

پایش الکترونیکی مصوبات شوراهای اسلامی در استان سمنان

  • 2 بهمن 1399
  • ۲۰۱ بازدید

مدیر کل امور شهری و شوراهای استانداری سمنان مطرح کرد :

پایش الکترونیکی مصوبات شوراهای اسلامی در استان سمنان

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری سمنان گفت: پایش الکترونیکی مصوبات با همکاری خوب فرمانداری‌ها و اعضای شورای اسلامی و هیأت تطبیق یکی از اقداماتی است که انجام شد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری سمنان، راضیه شهاب در جلسه آموزشی شوراهای اسلامی شهر که در سالن یادگار امام (ره) استانداری سمنان برگزار شد، اظهار کرد: ۲۱ شهر استان سمنان دارای شورای اسلامی هستند که فرمانداری‌ها با این شوراهای اسلامی همکاری خوبی دارند.

وی افزود: استان سمنان دارای بیش از ۷۰۲ هزار و ۳۶۰ نفر جمعیت است که ۸۰ درصد آن در ۲۱ شهر زندگی می‌کنند.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری سمنان بیان کرد: تعداد اعضای شورای شهرها ۱۱۱ نفر است که ۴۰ درصد کارمند، ۲۳ درصد بازنشسته و مابقی دارای شغل آزاد هستند و دو درصد اعضای شورای شهر استان زیر دیپلم، ۱۰ درصد فوق‌دیپلم، ۴۴ درصد کارشناسی و ۳۴ درصد فوق‌لیسانس یک درصد تحصیلات حوزوی و مابقی دکتر دارند.

شهاب با بیان اینکه ۹ نفر اعضای شورای شهرهای استان سمنان خانم و مابقی آقا هستند، ادامه داد: در سال ۹۸ سه جلسه شورای حل اختلاف در حوزه شورای شهر استان برگزار و ۱۴ پرونده در آن مطرح شد که ۱۰ پرونده منجر به صدور رأی شده است و در سال ۹۹ نیز یک جلسه حل اختلاف با طرح ۸ مورد داشته‌ایم که شش مورد آن منجر به صدور رأی شده است.

وی گفت: در سال ۹۸ همچنین ۱۷۰ جلسه هیأت تطبیق با بررسی سه هزار و ۵۸۳ مصوبه برگزار شد که تقریباً ۱۷ درصد این مصوبات مورد اعتراض هیأت قرار گرفتند.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری سمنان عنوان کرد: در شش‌ماهه نخست سال جاری ۱۱۹ جلسه هیأت تطبیق برگزار شد که هزار و ۴۵۱ مصوبه بررسی شده است، همچنین ۱۰ درصد از این مصوبات مورد اعتراض واقع شده است.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری سمنان عنوان کرد: در شش‌ماهه نخست سال جاری ۱۱۹ جلسه هیأت تطبیق برگزار شد که هزار و ۴۵۱ مصوبه بررسی شده است، همچنین ۱۰ درصد از این مصوبات مورد اعتراض واقع شده است.

شهاب گفت: بیشترین فراوانی اعتراض درباره عدم ارسال مستندات و مدارک مرتبط با مصوبه بود که از همین‌جا از اعضای شورای اسلامی شهرها می‌خواهیم مصوبات ارسالی‌شان با مستندات متقن باشد که دوباره بازگشت نخورد.

وی بیان کرد: پایش الکترونیکی مصوبات با همکاری خوب فرمانداری‌ها و اعضای شورای اسلامی و هیأت تطبیق یکی از اقداماتی است که در سطح استان باید از آن تقدیر کرد.

 

قبلی «
بعدی »