به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری سمنان، سید کریم محمدی گفت:همایش پیام آوران عاشورا ویژه خواهران شهید با حضور خانوداههای شهدای مدافع حرم شهرستانهای سمنان، سرخه و مهدیشهر در بارگاه مطهر امام زاده یحیی (ع) سمنان برگزار شد.
همایش پیام آوران عاشورا به منظور ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و امر به معروف و نهی از منکر برگزار شده است و در این همایش از دختران شهدای مدافع حرم سمنان تجلیل به عمل آمد.
همزمان با برگزاری این همایش فعالیت کانون خواهران شهدا در سمنان نیز آغاز شد.
فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی این کانون به صورت مردمی است.
این همایش چهارشنبه اول شهریور ماه در گلزار شهدای آستان مقدس امام زاده یحیی(ع) در شبستان اعظم این گلزاربا همت و مشارکت بسیج جامعه زنان استان سمنان، بنیاد شهید و امور ایثارگران استان سمنان، کنگره بزرگداشت سه هزار شهید استان سمنان، اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان سمنان، سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری سمنان، دفتر امور بانوان و خانواده استانداری سمنان برگزار شد.