سلسله نشست های کتابخوان در حوزه فرهنگ و زبان سمنانی مورد نقد و بررسی قرار می گیرد؛
نقد و بررسی کتاب های ” بزنین”(بدانید) و یاد ایام به گویش سمنانی ”
رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری سمنان از برگزاری سلسله نشست های کتابخوان در حوزه فرهنگ و زبان سمنانی در راستای زنده نگه داشتن فرهنگ و زبان سمنانی خبر داد.
به گزارش مدیریت ارتباطات و اموربین الملل شهرداری سمنان،امیر نجم با اعلام مطلب فوق اظهار داشت: سلسله نشست های کتابخوان در حوزه فرهنگ و زبان سمنانی سه شنبه ۲۹ آذر ماه ، ساعت ۱۸:۰۰ در بلوار سعدی، شهرداری مرکز، سالن اجتماعات شهید بابایی برگزار می شود.
وی با بیان اینکه این نشست ها با حضور اساتید، شاعران، نویسندگان و پژوهشگران سمنانی برپا می شود، تصریح کرد: برگزاری این نشست ها نقش بسزایی در زنده نگه داشتن فرهنگ و زبان بومی این منطقه دارد.
نجم در ادامه بیان کرد: دراین نشست کتاب های ” بزنین”(بدانید) و یاد ایام به گویش سمنانی ” از استاد فرهنگ شکوهی شاعر پژوهشگر عامه و زبان سمنانی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
امیر نجم خاطر نشان کرد: این نشست به همت سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری سمنان و موسسه فرهنگی هنری سمن بویان سمنان برگزار می شود.
شایان ذکر است؛ به همه شرکت کنندگان در این نشست یک جلد از کتاب استاد فرهنگ شکوهی اهداء خواهد شد.