رییس اداره شهر دوستدار کودک شهرداری سمنان؛
مزرعه کودک برای کودکان شهر اخلاق آماده می شود.
رییس اداره شهر دوستدار کودک شهرداری سمنان از آماده شدن مزرعه کودک برای کودکان شهر اخلاق در هفته درختکاری خبر داد.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری سمنان ، سمانه محمدیان گفت: امروزه سبک زندگی شهری تغییرات عمده ای کرده و شرایطی برای کودکان امروزی رقم خورده که تلویزیون و بازی ها و سرگرمی های مجازی بخش عمدهای از اوقات فراغت آنها را پر کرده است. با گسترش شهرها، فضاهای طبیعی از شهرها فاصله گرفته و دسترسی به آن ها برای کودکان دشوار شده و این عوامل سبب شده تا کودکان زمانی برای تجربه طبیعت نداشته باشند.
محمدیان به تحولات محروم ماندن کودکان از تجربه طبیعت و تجارب اجتماعی مرتبط با آن اشاره کرد و گفت: پی آمدهای ناگوار این محرومیت ها به صورت کاهش تمرکز، کاهش مهارت های فیزیکی و سازگاری های اجتماعی، افسردگی ها و بی انگیزگی ها، افزایش شدید آن چه تحت عنوان بیش فعالی برچسب می خورد و بسیاری ناهنجاری های دیگر در زندگی شهری بروز معناداری پیدا کرده است.
وی به طرح شهرداری سمنان در خصوص ایجاد مزرعه کودک اشاره کرد و گفت: این مزرعه با هزار متر وسعت در محله کدیور و در مسیر گردشگری باغ راه نی کیژه در حال آماده سازی بوده که طبق هماهنگی های به عمل آمده در هفته درختکاری و با کاشت درخت و نهال توسط خود کودکان راه اندازی می شود .
رییس اداره شهر دوستدار کودک شهرداری سمنان خاطر نشان کرد در این مزرعه کودکان با هم و در محیط بیرون با آب و خاک و سنگ وگل و حیوان وگیاه در هم می آمیزند و جدا از آموزش مستقیم مربیان ، با کسب تجربه ، به کسب علم و دانش و مهارت های زندگی می پردازند.