۲۷ دی ۱۴۰۳

عملیات عمرانی دیوارکشی زمین‌های غیرمحصور با هدف جلوگیری از مشکلات بهداشتی و اجتماعی

  • 2 تیر 1399
  • ۱۹۰ بازدید

روابط عمومی شهرداری منطقه یک سمنان خبر داد:

عملیات عمرانی دیوارکشی زمین‌های غیرمحصور با هدف جلوگیری از مشکلات بهداشتی و اجتماعی در سطح منطقه یک آغاز شده و حدود ۱۷مترمربع در خیابان سعدی ۴ دیوار کشی انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک الیاس افضلی مدیر شهرداری منطقه یک اظهار کرد: پروژه دیوارکشی زمین‌های غیرمحصور این منطقه در سال جاری با توجه به محله محور بودن بودجه شهرداری سمنان در حال انجام است.

مدیر منطقه یک شهرداری سمنان افزود: انباشته شدن نخاله‌های ساختمانی و تجمع افراد در این زمین‌ها باعث ایجاد مشکلاتی برای شهروندان شده بود که اجرای این پروژه برای رفع این معضلات در برنامه کاری این منطقه قرار گرفت.

وی با تاکید بر اینکه زمین‌های رها شده باعث ناپاکی و نازیبایی شهر می‌شود، گفت: در صورت رسیدگی نکردن، این زمین‌ها به محل زباله، نخاله‌های ساختمانی و تجمع مواد زائد مختلف تبدیل شده و سبب بروز مشکلات بهداشتی و آلایندگی محیطی می‌شود.

 

قبلی «
بعدی »