۲۶ دی ۱۴۰۳

ضدعفونی معابر سطح‌منطقه برای مقابله با کرونا ادامه دارد…

  • 26 مرداد 1399
  • ۱۵۶ بازدید

روابط عمومی شهرداری منطقه دو سمنان خبر داد:

ضدعفونی معابر سطح‌منطقه برای مقابله با کرونا ادامه دارد…

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری سمنان ، ضد عفونی و گندزدایی در معابر و محلات سطح شهرداری منطقه دو برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا توسط اکیپ‌های معاونت خدمات شهری و اجرایی شهرداری منطقه ادامه دارد.

سرپرست اداره خدمات شهری شهرداری منطقه دو با اعلام خبر فوق گفت : پاکسازی معابر، شستشو و گندزدایی جویها ، در کنار عملیات ضدعفونی معابر و محلات سطح منطقه صورت می گیرد.

اعوانی‌در ادامه افزود: هر چند یک سری ادارات خدمات رسان دولتی و شرکتهای خصوصی شروع به کار کرده‌اند ولی همچنان شهرداری با جدیت در راستای مبارزه با بیماری کرونا و جلوگیری از انتشار ویروس این بیماری به فعال بودن خود با محلول پاشی و ضد عفونی در سطح حوزه با اکیپ‌های مجهز معاونت خدمات شهری و اجرایی منطقه ادامه خواهد داد.

حمید قاسمی مدیر شهرداری منطقه دو در راستای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا بیان کرد: هر چند مجموعه شهرداری با جدیت در راستای بر چیده شدن این ویروس با جدیت فعالیت می کند، ولی موفقیت در این امر وابسته به همکاری جدی شهروندان است.

قاسمی از شهروندان درخواست کرد که با همکاری در این مسیر، راه تکثیر و شیوع این بیماری را قطع کنند تا بتوانیم با یاری و کمک و همدلی همدیگر و توکل به خدا این مشکل را حل نماییم.

 

قبلی «
بعدی »