۲۶ آبان ۱۴۰۴

به مناسبت روز ملی کودک در کارگاه نقاشی “شهری که من دوست دارم از پشت پنجره خانه مان ببینم”… ✅کودکان شهر، رویای شهر زیبای خود را نقاشی کردند

  • توسط
  • 19 مهر 1404
  • دیدگاه غیر فعال شده است

 

🔸به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری سمنان، کارگاه نقاشی “شهری که من دوست دارم از پشت پنجره خانه مان ببینم” همزمان با روز جهانی کودک و در راستای عنوان شهر دوستدارد کودک سمنان، صبح امروز چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ با حضور پرشور کودکان در محوطه شورای اسلامی شهر سمنان برپا شد.

🔹این جشن با اجرای پر انرژی عمو برجا و خاله بهار مجری برنامه های شاد کودک برگزار شد و لحظاتی خوش و به یاد ماندنی برای کودکان رقم خورد.

🔸در این کارگاه به‌ مناسبت هفته‌ کودک، کودکان سمنانی با شرکت در کارگاه نقاشی خلاقانه، رویای شهر خیالی خود را را به تصویر کشیدند.

🔹این کارگاه به همت اداره دوستدار کودک شهرداری سمنان با مشارکت اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان (اداره تعلیم و تربیت کودک) برگزار شد.

قبلی «
بعدی »

اخبار

ورزشی