حریق خودرو پژو ۲۰۶ آژیر هشدار آتش نشانی را به صدا درآورد.

  • ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲
  • ۲۷ بازدید

فرمانده شیفت ج سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سمنان خبر داد:

حریق خودرو پژو ۲۰۶ آژیر هشدار آتش نشانی را به صدا درآورد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری سمنان ، فرمانده شیفت ج سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سمنان از اطفاء یک خودرو پژو ۲۰۶ در شهر سمنان خبر داد.

محسن مقصودی گفت : طی تماس تلفنی شهروندان با سامانه ۱۲۵ سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سمنان مبنی بر وقوع حریق در یک خودرو ۲۰۶ در خیابان امین سمنان گروه عملیات ویژه ایستگاه ۱ به سرعت عملیاتی و به محل اعزام شدند.

آتش نشانان با حضور در محل مشاهده کردند که یک دستگاه خودرو ۲۰۶ از موتور دچار حریق شده است که بلافاصله با رعایت نکات ایمنی ضمن کنترل حریق و جلوگیری از آن به دیگر نقاط خودرو آن را اطفاء و با ایمن سازی محیط و خودرو با تنظیم صورتجلسه به ایستگاه خود بازگشتند.

مقصودی به شهروندان تاکید کرد: با تهیه دستگاه خاموش کننده برای خودروهای خود و استفاده سریع آن در مواقع ابتدایی حریق ، از خسارات بیشتر جلوگیری نمایند.