به نقل از مسئول آموزش سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان :
تفاهم نامه همکاری بین آموزش و پرورش شهرستان سمنان و سازمان مدیریت پسماند امضاء شد.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری سمنان ؛مسئول آموزش سازمان مدیریت پسماند گفت:در راستای آگاه سازی و ارتقاء فرهنگ شهروندی و با توافق آموزش وپرورش شهرستان سمنان و سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان تفاهم نامه همکاری دو جانبه به امضاء رسید.
زهرا مرادی نسب مسئول روابط عمومی وآموزش شهروندی سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان ضمن قدردانی از همکاری آموزش وپرورش در سالهای گذشته در تصریح این خبر عنوان کرد:صبح امروز در یکنشست صمیمی با میزبانی آموزش وپرورش شهرستان سمنان و حضور جناب علیرضا کُرد ریاست محترم اداره آموزش وپرورش سمنان ،مجتبی اعوانی سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان و مصطفی مغنیان معاون آموزش ابتدایی آموزش وپرورش شهرستان سمنان و مسئول آموزش سازمان ،پس از ارائه نقطه نظرات طرفین تفاهم نامه همکاری فی مابین دو دستگاه امضاء شد.
مجتبی اعوانی سرپرست سازمان در ابتدای این مراسم با بیان اینکه دوست داشتن طبیعت و ارتقاء تفکر جمعی در دانش آموزان از اهداف عمده این طرح است اظهار کرد: سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان می کوشد با همکاری مؤسسات ذیربط گام عملی در راستای اشاعه فرهنگ تفکیک زباله از مبداء و نهادینه کردن شیوه های صحیح مدیریت پسماند با کاهش تولید و بازمصرف پسماندها برای جامعه هدف که نونهالان ،کودکان و نوجوانان می باشند؛بردارد.
رئیس آموزش وپرورش شهرستانسمنان گفت: امروز می توان با ورود به بحث تربیت اجتماعی دانش آموزان و آموزش استفاده درست از منابع طبیعی موجود و شعار داشتن زمین پاک محیط زندگی را امن تر و پاکیزه تر نمودوآموزش وپرورش جهت ترویج این فرهنگ شایسته زیست محیطی بصورت حضوری و غیرحضوری آماده همکاری دوسویه می باشد.
اعوانی نیز ضمن تشکر از همکاری صمیمانه مسئولین آموزش و پرورش شهرستان سمنان در راستای اجرای این طرح ابراز امیدواری کرد با ورود و اجرای هر چه بیشتر برنامه های مشابه دانش آموزان را در جهت مدیریت امور شهری و آموزش شهروند نمونه راهنمایی نمود.
وی در ادامه افزود: از برنامه های واحد آموزش که درحال اجرای و آماده سازی تا ابتدای مهرماه می باشد می توان به تولید محتوای آموزشی شادومفرح درقالب موشن ،کلیپ،ضبط وتهیه پاکدست تخصصی آموزشی در استادیو رادیوشهر ،پاکدست های داستانی و یک لوح فشرده کودکانه و چاپ ۱۰۰۰نسخه کتاب با موضوعیت پسماند از نویسنده وناشران سمنانی و برگزاری مسابقات شادومفرح وآماده سازی فرم های نظرسنجی در طی یکسال آموزشی اشاره کرد.
در پایان مصطفی مغنیان معاون آموزش ابتدایی شهرستان سمنان خاطر نشان می شود طی تفاهم به عمل آمده سازمان مدیریت پسماند با آموزش وپرورش شهرستان سمنان ،دانش آموزان با فرایندها و مفاهیم مدیریت پسماند آشنا و روحیه مشارکت جویی و مسئولیت پذیری در سطوح مدرسه و محله انجام می شود،با توجه به شیوع ویروس کرونا وتحولات فضای مجازی بر خلق وخوی کودکان وافزایش وابستگی آنان دنیای تکنولوژی، همچنین با این کار می توان روحیه امید و نشاط و افزایش تحرک و پویایی را در فعالیت های جمعی و گروهی دانش آموزان در کنار آگاه سازی از ظرفیت های بالقوه و اصلاح الگوی مصرف و نهادینه سازی مفاهیم آموزشی در راستای محیط زیست و زندگی به دانش آموزان انتظار داشت.