۵ بهمن ۱۴۰۳

برگزاری جلسه هم اندیشی مدیرعامل سازمان پسماند با نمایندگان شرکتهای خدماتی درخصوص اقدامات ویژه فصل تابستان

  • 16 اردیبهشت 1399
  • ۱۵۷ بازدید

دومین جلسه هم اندیشی مدیرعامل سازمان پسماند با نمایندگان شرکتهای خدماتی در آغاز فصل گرما

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان ، از برگزاری جلسه هم اندیشی مدیرعامل سازمان پسماند با نمایندگان شرکتهای خدماتی درخصوص اقدامات ویژه فصل تابستان خبر داد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری سمنان ، مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان با آغاز فصل گرما و تابستان از برگزاری دومین دوره جلسه هم اندیشی با نمایندگان شرکتهای خدماتی سه ناحیه خبر داد.

حمیدرضا پیوندی در تصریح خبر گفت: با توجه به آغاز فصل گرما و استفاده از میوه‌های آبدار نظیر هندوانه ، خربزه و طالبی شیرابه زباله به شدت افزایش میابد ضمن آنکه هوای گرم سبب ایجاد بوی بسیار نامتبوع از شیرابه و زباله‌ها و جذب حشرات موزی همچون پشه ،مگس و سوسک ها که عامل انتقال بیماریها هستند، می‌شود که به همین منظور طرح و نظارت ویژه‌ای را سازمان مدیریت پسماند برای ایام گرما در برنامه کاری و اجرائی خود قرار داده است.

وی در خصوص اقدامات ویژه در استقبال از ماه رمضان افزود: سطل شوری و گندزدایی بصورت مکانیزه با سه خودرو در سه ناحیه سازمان مدیریت پسماند انجام می شود ریل ها و کاورهای سطل زباله نیز روزانه با یک نیسان مجهز به واتر چت نیز روزانه توسط دو نیروی کارگر شستشو وضدعفونی می‌شوند که این شستشو در سه ناحیه درحال اجرا می‌باشد. از دیگر اقدامات این سازمان می‌توان به تنظیف و ضدعفونی سرویس های بهداشتی، آهک‌پاشی ریل‌های سطل زباله، جمع‌آوری روزانه ۹ سرویس دپو پسماند بلاصاحب، شاخ و برگ و لاستیک از سطح شهر، واگذاری باکس‌های مکانیزه دراختیار مساجد و امکان مذهبی در صورت نیاز اشاره کرد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند با تاکید بر مشارکت بیشتر شهروندان در فصل گرما عنوان داشت: با استقبال از فصل گرما از همشهریان تقاضا می‌شود پوشالهای کولر تعویضی را در جوی‌های آب و معابر رها نکرده و در مخازن پسماند خشک وسطل مکانیزه زباله قرار ندهند چراکه موجب آلودگی محیط، نازیبایی منظر شهری و تخریب خودروهای حمل مکانیزه زباله میشوند. با توجه به اینکه پوشالهای کولر بخاطر جنس الیاف و وجود نمک برروی آنها قابل بازیافت نیستند آنها را پس از تعویض در کیسه زباله بزرگ فشرده سازی کرده وکنار سطل زباله یا ساعت ۲۰ درب منزل خود قرار دهند و جهت حفظ محیط زیست از پوشالهای سلولزی که قابل بازبافت هستند استفاده کنند .

پیوندی در ادامه بیان کرد: حجم زباله منجر به افزايش هزينه هاي جمع آوري، حمل و دفع نهايي آن مي‌شود. درصد بالاي رطوبت نيز باعث تخريب سريع ماشين آلات جمع آوري و حمل و افزايش توليد شيرابه در اماکن دفن و در نتيجه افزايش احتمال آلودگي خاک و منابع آب سطحي مي شود که کاهش حجم شیرابه زباله با رطوبت گیری صحیح پسماندها از منازل و قرار دادن بموقع و منظم زباله‌ها راس ساعت ۱۹:۳۰ الی ۲۰ شب می‌تواند از خسارت ۲۴۰ میلیون ریالی پیش‌گیری و به حفظ محیط زیست و بهداشت عمومی کمک کند.

این مقام مسئول در پایان عنوان کرد: با اشاره به اینکه این طرح ویژه که شبانه در سه ناحیه میانگین ۱۸۰ سطل بطور برنامه ریزی شده و منظم شستشو مکانیزه انجام می شود تا پایان فصل تابستان ادامه خواهد داشت و نمایندگان شرکتها موظف به نظارت بیشتر بر تنظیف و رفت وروب معابر و سرویس‌های بهداشتی و سطل‌های زباله شدند. امید است با مشارکت و همیاری شهروندان در مدیریت پسماندهای خانگی با رعایت مواردی چون کاهش تولید زباله‌، تفکیک زباله از مبداء و خروج به موقع زباله‌ها راس ساعت مقرر و رطوبت گیری پسماندها جهت پیشگیری از ایجاد قاتل خاموش شیرابه ها ؛ یاریگر مدیریت شهری و پیام آوران پاکیزگی باشند.

 

قبلی «
بعدی »