۵ بهمن ۱۴۰۳

برای اطلاع رسانی فعالیتهای شهرداری سمنان از حداکثر امکانات موجود بهره گرفته می‌شود

  • 6 خرداد 1399
  • ۲۱۹ بازدید

استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها در اطلاع رسانی فعالیتهای شهرداری سمنان

برای اطلاع رسانی فعالیتهای شهرداری سمنان از حداکثر امکانات موجود بهره گرفته می‌شود.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری سمنان، همزمان با هفته روابط عمومی، نشست بررسی عملکرد روابط عمومی شهرداری سمنان در محل سالن جلسات شهرداری سمنان و باحضور شهردار، معاونین و مدیران مناطق سه گانه شهرداری سمنان برگزار شد.

علی اکبر بنی اسدی، سرپرست مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری سمنان در این نشست گزارشی از عملکرد حوزه روابط عمومی در یکسال گذشته ارائه کرد و گفت: اطلاع رسانی، مستندسازی، تبلیغات و امور بین الملل محورهای اصلی فعالیت های روابط عمومی شهرداری است که از طریق پایگاه خبری شهرداری منعکس می شود.

بنی اسدی به ابزارهای اطلاع رسانی شهرداری سمنان اشاره کرد و افزود: خلاقیت و سرعت در اطلاع رسانی رویکرد اصلی این دوره فعالیت‌های روابط عمومی بوده و سعی شده برای اطلاع رسانی فعالیت‌های شهرداری سمنان از حداکثر امکانات و بسترهای ارتباطی موجود بهره گرفته شود.

وی با بیان اینکه امروزه جایگاه روابط عمومی‌ها در شهرداری نسبت به گذشته اهمیت بیشتری یافته، گفت مدیران مناطق و سازمانهای مجموعه شهرداری سمنان به این نتیجه رسیده‌اند که برای پیشبرد اهداف سازمان خود نیازمند روابط عمومی فعال و پویا هستند.

سرپرست مدیریت امور بین الملل شهرداری سمنان در پایان چالش‌های حوزه روابط عمومی را بیان کرد که در این خصوص به بحث و تبادل نظر پرداخته شد.

 

قبلی «
بعدی »