۳۰ دی ۱۴۰۳

بدلیل رعایت نكردن نکات ایمنی موجب سقوط ناگهانی کابین آسانسور در مسکن مهر سمنان شد.

  • 20 بهمن 1398
  • ۱۹۸ بازدید

نجات سه نفر در حادثه سقوط کابین آسانسور در مسکن مهر

رعایت نكردن نکات ایمنی و عدم نگهداری صحیح آسانسور و تجهیزات آن در ساختمان مسکونی در مسکن مهر سمنان موجب سقوط ناگهانی کابین آسانسور و توقف ناگهانی این وسیله دربین مسیرشد.

به گزارش روابط عمومی سازمان آتش نشانی سمنان در هنگام وقوع این حادثه سه نفر از اعضای یک خانواده در داخل آسانسور بودند که در کابین آن گرفتار شدند که خوشبختانه صدمه‌ای به آنها وارد نشد.

مسئول روابط عمومی سازمان آتش نشانی سمنان در این باره گفت: در پی تماس ساکنین این مجتمع با شماره ۱۲۵ آتش‌نشانی در ساعت ۱۱/۴۷ دقیقه روز ۹۸/۱۱/۱۷، بلافاصله با هماهنگی ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی سمنان نیروهای عملیاتی امداد و نجات ایستگاه شماره ۵ سازمان به محل حادثه اعزام شدند.

مهدی حمیدی در این باره گفت: به محض رسیدن به محل حادثه مشاهده شد که كابین آسانسور بین طبقات اول و همكف متوقف شده و قسمت بالایی کابین بنا بدلایل نامعلوم از محل خود خارج و درهم پیچیده شده و با برخورد به درب داخلی کابین باعث توقف آن شده است، كه آتش‌نشانان بلافاصله پس از قطع برق آسانسور، بوسیله تجهیزات كابین آسانسور را هدایت کرده و سپس هر سه نفر محبوس شده را از داخل کابین آسانسور به سلامت به بیرون انتقال دادند.

وی در پایان گفت: علت این حادثه میتواند عدم نگهداری صحیح و انجام ندادن سرویس های بموقع آسانسور باشد و در ادامه نیز شهروندان را به رعایت نكات ایمنی و توجه به استفاده ظرفیت مجاز از كابین آسانسور توصیه كرد.

 

قبلی «
بعدی »