سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری سمنان خبر داد ؛
انجام عملیات هرس گل های رز در سطح شهر سمنان
سرپرست سازمان سیما منظر و فضای سبز شهری شهرداری سمنان گفت؛ عملیات هرس گل های رز در راستای زنده نگه داشتن و نگهداری فضای سبز شهری توسط این سازمان انجام می گیرد.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری سمنان، سید محمد قاسمی سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری سمنان گفت: بدون تردید رسیدگی به گیاهان و گلها و درختان سطح شهر و بوستانها از جمله مهمترین اقداماتی است که در راستای زنده نگه داشتن و نگهداری فضای سبز پیرامون و درون بعدی بوستانها توسط این سازمان انجام می گیرد که این مهم به منظور افزایش بیشتر کیفیت، میزان تولید و همچنین زیبایی درون شهری و در جهت بهره مندی بصری بیشتر شهروندان و حفظ و نگهداری آنها این مهم انجام میگیرد.
قاسمی افزود؛ نیروهای متخصص این سازمان همواره در صددند تا فضایی بسیار متفاوت تر از سالهای قبل در سال آینده و سال جاری برای شهروندان ایجاد کنند و این میسر نمی شود مگر با هرس مرتب، کاشت درختان و گلهای مناسب ، آفت کشی و کود دهی مناسب که علف کشی و رفع بیماری های مختلف در کنار آن فضای خوبی را برای زندگی شهروندان ایجاد می کند.
وی خاطر نشان کرد: امیدواریم در این راستا همواره شهروندان به مانند سابق که ما را یار و یاور و مشوق بودند، شاهد همراهی مجددشان باشیم و این سازمان بابت این مهم خود را وظیفه و مسئول میداند که در جهت فرهنگ سازی محافظت و نگهداری از محیط پیرامونی شهر همواره تاکید و آن را یک ضرورت شهروندی میداند.