به گزارش مدیریت ارتباطات، تشریفات و امور بین الملل شهرداری سمنان، نشست هم افزایی توسعه گردشگری پایتخت بین المللی جاده ابریشم سمنان، صبح شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۳ با حضور دکتر موسوی شهردار سمنان و رییس مرکز بین المللی راه ابریشم ایران، عبدالرضا دهرویه مدیرکل صدا و سیمای مرکز سمنان و مدیران مربوطه دو سازمان برگزار شد.
????دکتر موسوی در این نشست شرح مختصری از عضویت سمنان به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در اتحادیه بین المللی شهرهای جاده ابریشم جهان و تشریح اقدامات صورت گرفته توسط مدیریت شهری و مرکز بین المللی راه ابریشم ایران (پایتخت جاده ابریشم سمنان) از ابتدا تا کنون و برقراری ارتباط با کشورهای جمهوری خلق چین و ازبکستان (شهرهای سمرقند و بخارا) ، سفرهای متقابل صورت گرفته بین هیات ایرانی و ازبک و امضای تفاهمنامه های گردشگری، اقتصادی، علمی و دانشگاهی و … ، سفر سفیر چین به سمنان، دعوت رسمی دولت چین از سمنان به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران و حضور در مجامع بین المللی و در میان نمایندگان شهرهای در مسیر راه ابریشم از سراسر جهان، خواستار توجه ویژه رسانه ملی به خصوص صدا و سیمای مرکز سمنان به این مقوله و آگاهسازی شهروندان از اقدامات صورت گرفته، فرصت های سرشاری که از این گذر برای استان پیش آمده و برگزاری نشست های کارشناسی در این زمینه شد.
????مدیرکل صدا و سیمای مرکز سمنان با ابراز خرسندی از اقدامات صورت گرفته در زمینه پایتخت بین المللی جاده ابریشم سمنان و استقبال از پیشنهادات ارائه شده، قول مساعدت در زمینه پوشش رویدادهای مربوطه را داد.
????دکتر موسوی شهردار سمنان و رییس مرکز بین المللی راه ابریشم ایران در پایان این نشست، لوح عضویت این مرکز را به مدیرکل صدا و سیمای مرکز سمنان اعطا کرد.