۲۷ بهمن ۱۴۰۳

آغاز طرح سهولت مشارکت شهروندی در تفکیک پسماند خشک از مبداء

  • 22 اردیبهشت 1401
  • ۱۹۰ بازدید

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان خبر داد:

آغاز طرح سهولت مشارکت شهروندی در تفکیک پسماند خشک از مبداء

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری سمنان ، فرهنگ سازی عمومی و آموزش های شهروندی با هدف تفکیک پسماند خشک از مبداء مدتی است که توسط عوامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان درحال اجرا می باشد اما با این وجود برای بهبود شرایط و فراهم سازی بستر مناسب با در نظرگیری امر سهولت مشارکت شهروندان در تفکیک پسماند خشک از مبداء ، مخازنی با عنوان های “مخزن جمع آوری پلاستیک” ، ” مخزن جمع آوری کاغذ و کارتن” و “مخزن جمع آوری نان خشک” در برخی از محله های سطح شهر نصب گردید.

مجتبی اعوانی مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان اظهار کرد: گذر از روش‌های سنتی و نصب مخازن هوشمند زباله با هدف اجرای طرح تفکیک از مبداء در دستور کار سازمان مدیریت پسماند قرار داشت که با توجه به این موضوع تعبیه مخازن مذکور با طراحی و رنگ های مشخص در محله های سطح شهر درحال انجام و پیگیری می باشد که با مشارکت همه جانبه شهروندان این امر ادامه خواهد داشت.

وی افزود: میزان جمع آوری زباله های تفکیک شده در مبداء نسبت به سال های گذشته افزایش قابل‌ملاحظه‌ای داشته است که این موفقیت در سایه مشارکت شهروندی بوده که با عنایت ویژه ای به این مسئله صمیمانه از همکاری تمامی شهروندان سپاسگذاریم.
.

قبلی «
بعدی »