۶۷۳ مورد حادثه و حریق در شش ماهه اول امسال ؛
آتش نشانی سمنان و ۳۰۸۱۳ مورد تماس با سامانه ۱۲۵ آتش نشانی
به گزارش روابط عمومی آتش نشانی، رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سمنان گفت: شش ماهه اول سال ۲۹۴ مورد آتش سوزي و ۳۷۹ مورد عملیات امداد و نجات در اين شهرستان بوقوع پيوسته است.
اسمعیل پور در این باره گفت: درنیمه اول سال سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سمنان به ۳۰۸۱۳ تماسی که با سامانه ۱۲۵ زده شده، پاسخ داده است که از این میزان تماس با مجموع ۲۹۲ ساعت و ۳۷ دقیقه عملیات اطفاء و امداد و نجات و میانگین ۴ دقیقه و ۵ ثانیه زمان رسیدن به محل حادثه به کار خود پایان داده است .
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سمنان در ادامه عنوان کرد:آتش نشانان ۲۹۴ مورد حوادث آتش سوزی را در این مدت پوشش دادند که علل حریق های رخ داده شامل بي احتياطي ، نقص فنی خودرو ، اتصالی برق و … بوده که از این میزان بیشترین تعداد آن (۸۳ مورد) به پارکها و فضای سبز، (۶۵ مورد) مربوط به معابر ( ساختمان های متروکه ، ضایعات و سطل های زباله) بوده است .
وی در ادامه گفت: ماموران آتش نشاني شهرستان سمنان در اين شش ماه در ۳۷۹ مورد حادثه جداگانه شامل باز کردن درب منزل و خودرو (محبوسی) ، گیر کردن حلقه یا انگشتر ،تصادف و واژگونی خودرو ، آسانسور و …. شركت داشته و به شهروندان و هموطنان امداد رساني نموده و از خطرات ناشي از اين حوادث نجات دادهاند که بیشترین آمار حوادث (۱۳۳ مورد) مربوط به محبوس شدن درکابین آسانسور بوده است و گرفتن حیوانات موذی ۹۹ مورد بوده است.
رئیس سازمان آتش نشانی سمنان با بیان این مطلب افزود: تعداد ۶۸ مورد از این حوادث آتش سوزی و امداد و نجات خارج از محدوده شهری رخ داده که توسط نیروی های عملیاتی به خوبی پوشش داده شده است و تعداد نجات یافتگان در نیمه نخست امسال در این عملیات ها ۳۹۸ نفر (مرد و زن ) می باشند که توسط نیروی های عملیاتی امداد رسانی شده اند.
اسمعیل پور در پایان یادآور شد : در این مدت تعداد ۲۹۰ نفر ساعت از کارکنان ادارات ، شرکتها ، موسسات دولتی و … دوره های آموزش مقدماتی را به جهت آموزش فرهنگ ایمنی فرا گرفتند.