آتش سوزی در کارگاه خدماتی پکیج و اسپیلت واقع در خیابان رسانه سمنان مهار شد

  • ۲۰ آبان ۱۴۰۰
  • ۳۱۰ بازدید

رئیس سازمان آتش نشانی و‌خدمات ایمنی شهرداری سمنان خبر داد؛

آتش سوزی در کارگاه خدماتی پکیج و اسپیلت واقع در خیابان رسانه سمنان مهار شد

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری سمنان ، رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سمنان از اعزام ۲ دستگاه خودرو و ۵ نفر آتش نشان از ایستگاه شماره پنج سازمان آتش نشانی برای امداد رسانی این حادثه خبر داد و گفت :این حادثه در ساعت ۱۳:۰۴ دقیقه روز گذشته ۱۸ آبانماه ۱۴۰۰ اتفاق افتاد.

اسمعیل پور بیان کرد: پس از اعلام از ستاد فرماندهی نیروهای آتش نشان به محل اعزام شدند که مشاهده کردند بنا به دلایل نامعلومی در یک واحد کارگاهی دود و شعله زبانه می‌کشد .

وی در نحوه امدادرسانی این حادثه گفت: نیروها پس از بررسی متوجه عدم حضور مالک در کارگاه شده و بعد از هماهنگی با ستاد فرماندهی سریعا وارد محیط كارگاه شده و کانون حریق را که اجاق گاز خوراک پزی بوده که بر اثر حرارت زیاد و رسیدن شعله به مواد سوختنی اطراف آن شعله ور شده بود حریق را مهار و امداد رسانی کردند.

اسمعیل پور در پایان گفت : خوشبختانه با حضور به موقع آتش نشانان‌ حریق مهار شد و‌نکته قابل مهم اینکه علی رقم توصیه ها و پیام های ایمنی و آموزشی متاسفانه باز شاهد عدم توجه افراد در رعایت نکات ایمنی هستیم به طوری که در این حادثه مالک کتری آب را برروی گاز با شعله زیاد گذاشته و برای مدتی از کارگاه خارج شده که با توجه به زیاد بودن شعله و حرارت بیش از حد و وجود مواد سوختنی اطراف اجاق گاز آتش سوزی اتفاق افتاده است.

خوشبختانه در این‌حادثه به کسی آسیب نرسید و با حضور بموقع آتش نشانان از بروز خسارت‌زیاد جلوگیری بعمل آمد.